المقادير
كيلو صدور فراخ + جبنه شيدر او موتزاريلا + دقيق + بيض +ملح وفلفل
الطريقه
هتجيبوا الصدور وطبعا متقطعه ترنشات رفيعه وتتبلوها بالملح والفلفل وبعدين تجيبوا الجبنه وتحشوا بيها الفراخ وتلفوها كويس وتثبتوها بالخله الخشب وهكزا لحد ما القطع بتاعة الفراخ ماتخلص وبعدين تجيبوا البيضه وتغطسوا الفراخ فيها وبعدين الدقيق او العكس الدقيق وبعدين البيض وتقلوها فى الزيت والف هنا
كيلو صدور فراخ + جبنه شيدر او موتزاريلا + دقيق + بيض +ملح وفلفل
الطريقه
هتجيبوا الصدور وطبعا متقطعه ترنشات رفيعه وتتبلوها بالملح والفلفل وبعدين تجيبوا الجبنه وتحشوا بيها الفراخ وتلفوها كويس وتثبتوها بالخله الخشب وهكزا لحد ما القطع بتاعة الفراخ ماتخلص وبعدين تجيبوا البيضه وتغطسوا الفراخ فيها وبعدين الدقيق او العكس الدقيق وبعدين البيض وتقلوها فى الزيت والف هنا