جمعية الزهراء الخيرية باسوان

اهلا بك عزيزى الزائر فى موقع جمعية الزهراء الخيرية باسون يمكنك التسجيل فى الموقع والمنتدى لمعرفة المزيد

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

جمعية الزهراء الخيرية باسوان

اهلا بك عزيزى الزائر فى موقع جمعية الزهراء الخيرية باسون يمكنك التسجيل فى الموقع والمنتدى لمعرفة المزيد

جمعية الزهراء الخيرية باسوان

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
جمعية الزهراء الخيرية باسوان

ترحب بكم


2 مشترك

    مسقعه بالباشميل

    كوتى
    كوتى


    عدد المساهمات : 49
    تاريخ التسجيل : 17/02/2010

    مسقعه بالباشميل Empty مسقعه بالباشميل

    مُساهمة من طرف كوتى الأحد أكتوبر 03, 2010 10:23 pm

    اكله جميله وجربوها وعلى فكره انا كان عندى عزومه وقدمتها مع سبيط وسمك فيليه وكشك بالجمبرى
    المقادير
    كيلو بتنجان مكبب الا هو الكبير يعنى + كيلو لبن +ربع كيلو لحمه مفرومه +ملح وفلفل وزعتر وروز مارى وقرفه ونعناع + معلقتين دقيق+زبده
    الطريقه
    هتقطعوا البتنجان ترنشات وتحمروها فى الزيت وبعدين تجيبوا البصل حوالى بصلتين وتقطعوها وتدبلوها فى معلقتين زيت وبعدين تضيفوا التوم المتقطع وتقلبوا وبعدين اللحمه المفرومه وعليها القرفه والزعتر والروز مارى والملح والففل وتقلبوا كويس اوى لحد ماتتعصج اللحمه وتطفوا عليها وتجيبوالمعلقتين الزبده فى اناء تانى على النار وعليهم الدقيق وتقلبوا بسرعه بسرعه بسرعه لحد مايتجانسوا مع بعض ونحط اللبن عليهم وزعنر وملح وفلفل ونقلب لحد ما القوام بتاع الباشميل يتقل
    ةنجيب الصينيه بتاعة الفرن وندهنها بشويه زيت وبعدين نحط شويه باشاميل وبعدين طبقه منالبتنجان المحمر وبعدين طبقه من اللحمه المفرومه وبعدين طبقه من البتنجان واخيرا طبقه من الباشاميل وعلى الفرن على طووووووول والف هنا
    محمود احمد زين
    محمود احمد زين
    المدير العام
    المدير العام


    عدد المساهمات : 82
    تاريخ التسجيل : 25/07/2009
    العمر : 42

    مسقعه بالباشميل Empty تسلم اديكى

    مُساهمة من طرف محمود احمد زين الجمعة أكتوبر 08, 2010 5:24 am

    بصراحه ياكوتى انا كل ما اشوف موضيعك اجوع من حلاوة الوصفات بتاعتك ودايما بلاقى وصفات الاكلات الى بحبها يعنى اى حاجه متعلقة بالسى فود انا بعشقها وكمان اكلتى المفضلة المسقعة والنهارده فكرتينى بيها وعلى فكره كنت بعملها بنفسى علطول بس الى بالبشمل كانت بتاخد منى وقت طويل شوية بس ايه بقى محصلتش على العموم عاوز اقولك انك بجد عضوة متميزة وعاوزين دايم نشوف وصفاتك الجميلة والى دايما بتجوعنا حتى لو كنت لسه واكل من طاعمتها ويارب كل الاعضاء يشكروكى على مجهودك ده ويحسوا بطعم المنتدى بيكى ياكوتى .
    كوتى
    كوتى


    عدد المساهمات : 49
    تاريخ التسجيل : 17/02/2010

    مسقعه بالباشميل Empty رد: مسقعه بالباشميل

    مُساهمة من طرف كوتى الجمعة أكتوبر 08, 2010 8:22 am

    متشكره جدا جدا

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء مايو 07, 2024 4:26 pm